Wentelteefjes van krentenbrood met peren

Voor 4 personen
  • 3 conferenceperen
  • 30 g ongezouten boter
  • 2 eetlepels fijne suiker
  • 4 eetlepels Luikse siroop
  • 4 dikke sneden krentenbrood (2 tot 2,5 cm)
  • 2 dl melk
  • 2 hele eieren
Bereiding
  1. Snij de geschilde peren in partjes. Bak ze aan in boter en suiker. Karamelliseer lichtjes. Sluit af met Luikse siroop. Hou warm.
  2. Dompel het krentenbrood in de melk en haal door de geklutste eieren. Bak in een beboterde pan.
  3. Leg elke snee in het midden van een bord, bedek met een laagje peer en giet de siroop erover.
  4. Dien de wentelteefjes van krentenbrood op met speculaasijs of kruidkoek.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content