Salade van kip met perziken

Voor 4 personen
  • 4 kippenborstfilets
  • 4 el olijfolie
  • 4 gele perziken
  • 1/2 komkommer
  • 4 takjes citroentijm
  • 1 rode ui
  • 1/2 citroen
Bereiding
  1. Snij de kipfilets in zeer dunne plakjes. Verhit de helft van de olijfolie in een antiaanbakpan en bak de kip goudbruin. Zet het vuur lager en roerbak de kip nog 5 minuten. Kruid met peper en zout. Hou opzij.
  2. Was de perziken en droog af, snij in dunne partjes. Was de komkommer en snij in fijne staafjes. Was de citroentijm en dep droog. Pel en snipper de rode ui. Pers de citroen.
  3. Schep de gebakken kip, de perziken, de komkommerstaafjes, de citroentijm en de gesnipperde rode ui door elkaar in een kom. Besprenkel met het citroensap en de rest van de olijfolie. Kruid met peper en zout. Meng grondig, verdeel de salade van kip met perziken over borden en serveer meteen.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content