Koude pastasalade met scampi’s, pancetta en mozzarella

Gebruik farfalle voor deze mooie pastasalade met scampi’s.

Voor 4 personen

  • 250 g farfalle
  • 450 g scampi’s
  • 200 g pancetta
  • 3 teentjes knoflook
  • olijfolie
  • 2 bosjes raketsla
  • 80 g gekonfijte tomaat
  • 2 stuks mozzarella
  • 4 el geroosterde pijnboompitten
  • versgemalen zwarte peper
  • fijn zeezout
  • 100 g parmezaan
Bereiding
  1. Kook de pasta beetgaar en laat afkoelen.
  2. Bak de scampi’s met de in reepjes gesneden pancetta en de fijngehakte knoflook in olijfolie. Doe bij de pasta, samen met de fijngehakte raketsla, tomaat, in stukken getrokken mozzarella en pijnboompitten. Kruid met peper, zout en olijfolie.
  3. Serveer de pastasalade met scampi’s met schilfers parmezaan. Werk af met een draai van de pepermolen.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content