Carpaccio van groene asperges met gegrilde en gele oesterzwammen en roze peper

Of je dit nu maakt als bijgerecht bij een stukje vlees op de grill of op zich: deze frisse carpaccio van groene asperges en oesterzwammen komt altijd tot zijn recht.

Voor 4 personen
  • 12 groene asperges
  • 120 g witte oesterzwammen
  • enkele kleine gele oesterzwammen
  • olijfolie
  • sojasaus
  • roze pepercitroentijm
  • viooltjes
Bereiding
  1. Maak dunne slierten van de groene asperges met behulp van een dunschiller. Schik de carpaccio van asperges op een bord en schik er de aspergekopjes tussen.
  2. Bedruppel de witte oesterzwammen met olijfolie en wat sojasaus. Bak ze op de grill.
  3. Leg de gegrilde oesterzwammen tussen de carpaccio van de groene asperges. Schik er de rauwe gele oesterzwammen tussen.
  4. Werk de carpaccio van groene asperges af met citroentijm, viooltjes, olijfolie en roze peper.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content